За нас

ИНОС е търговска марка на фирмата ВЕСТМАКС ЕООД която е регистрирана в София. Използваме търговската марка ИНОС защото това е името което нашите клиенти знаят, търсят и разпознават вече 15 години. И въпреки реконструкцията на  дружеството и смяната на собствениците, фирма ВЕСТМАКС продължава да използва тази търговкс марка „ИНОС“ защото тя представлява продукти и услуги зад които стои качество и коректно отношение доказано през годините.

Фирмата е дълбоко специализирана в изработката на интериорните и екстериорни (входни) врати, дограма, дървени капаци както и мебели.

ВЕСТМАКС ЕООД предлага на своите клиенти и партньори продукти изработени по европейски стандарти и съобразени с последните технологични разработки в областта на устойчивите материали и качествения обков. Придържаме се към максимата, че нещо за да е здраво, то трябва да е „масивно“ и не правим компромис с по-евтини алтернативи които заместват доказаните през годините материали за врати или дограма.

Ние знаем, че стила, формата и цветовете също са важни при избора на врати и мебели затова често се доверяваме и работим съвместно с утвърдени интериорни проектанти за да може да предложим „най-доброто“ на Нашите клиенти.

Свържете се с нас

Ако имате въпрос относно нашите продукти, моля попълнете контактната форма и нашият екип ще се върже с Вас в най-кратък срок!

room
Производствена база:
село Красен (област Русе)

Шоурум:
гр. София (1404)
ул. "Боянски водопад" №101,
кв. Манастирски ливади - ИЗТОК